Verbinding: onvoorwaardelijk in voor- en tegenspoed

Voor mij staat deze foto echt voor de ultieme ‘VERBINDING’ met een ander die je voor 100 % kunt vertrouwen. Een ander die er voor je is – ongeacht of je nou je mooiste kanten hebt laten zien of je meest lelijke.

Deze prachtige afbeelding ontroert me telkens weer als ik em zie. Het is een schilderij van Tomaz Alen Kopera die ik ergens voorbij zag komen. Voor mij staat deze foto echt voor de ultieme ‘VERBINDING’ met een ander die je voor 100 % kunt vertrouwen. Een ander die er voor je is – ongeacht of je nou je mooiste kanten hebt laten zien of je meest lelijke. Een ander die er onvoorwaardelijk voor je is, of de zon nou schijnt of dat het stormt en regent.

Een soulmate, iemand die jou begrijpt en niet veel woorden nodig heeft om te zien hoe het met je gaat. Iemand die goed naar je kan luisteren en je ook een spiegel voor kan houden als het nodig is. Iemand die vertrouwen in je heeft, die je steunt en bevestigt. En dat is dan wederzijds, want ook jij kunt de ander onvoorwaardelijk accepteren en liefhebben, steunen en supporten….. en alles wat hierboven staat…..

Het is een wederzijds verhaal, een wederzijdse inspanning, een wederzijds vertrouwen. Het is van beide kanten hard werken en je best doen. Het gaat over afstemmen en invoelen wat de ander ‘beweegt’. Want het gebeurt niet allemaal vanzelf dat ‘VERBINDEN’. Je moet jezelf soms ‘tot de orde’ roepen en beter je best doen, geduld hebben met elkaar en openstaan voor nieuwe inzichten. Vertrouwen op elkaar en bovenal samen genieten van al die keren dat het lukt om je te verbinden met elkaar.

Verbinding’, met jezelf en met de ander. Onvoorwaardelijk, in voor- en tegenspoed.

Eén-op-één begeleiding: iets voor u?

Is het tijd om de regie weer terug te nemen? Individuele begeleiding kan u helpen de draad van het dagelijks leven weer op te pakken. Zónder wachtlijst.