wat is EMDR? Hoe wordt het gebruikt?

De impact van het gedrag of de opvoedingsstijl van bijvoorbeeld je vader op je professionele en persoonlijke ontwikkeling wordt niet altijd meegenomen wanneer je – eenmaal volwassen – vastloopt op het werk of in je privé -leven.

Waarom je doet zoals je doet in-het-hier-en-nu heeft alles te maken met wat jij bent tegengekomen op je levenspad en hoe je ermee bent omgegaan. De impact van het gedrag of de opvoedingsstijl van bijvoorbeeld je vader op je professionele en persoonlijke ontwikkeling wordt niet altijd meegenomen wanneer je – eenmaal volwassen – vastloopt op het werk of in je privé -leven.

Heb jij je eigen gebrek aan motivatie en faalangst weleens gekoppeld aan de opvoedingsstijl van je vader? Of je vermogen om ‘mensen te kunnen lezen’? Kun je dat zien als het positieve bij-effect van een hele onveilige vader? Waar denk je dat het grote belang dat jij alsmaar hecht aan ‘Hoe anderen over je denken’ vandaan komt? Hoe vaak heb jij op het werk het gevoel dat het ‘nooit genoeg is wat je doet’?

Het gaat er zeker niet om met een wijzend vingertje je vader te beschuldigen van wat hij niet goed gedaan heeft in je ogen. Het gaat erom, dat je ontdekt welke invloed een bepaalde vaderschap stijl heeft gehad voor het verloop van je leven tot nu toe. Wat je vader (en zijn gedrag) heeft betekend voor jouw ontwikkeling, voor jouw leven. Het gaat om zelfbewust worden, om zelfkennis en andere keuzes maken, die beter voor je zijn en beter uitpakken voor jou in je privé en werkleven.

Wil je ook onderzoeken welke impact je vader heeft op je leven in het hier-en-nu? En hoe je veranderingen kunt aanbrengen in de keuzes die je maakt? Kom gerust eens praten. Een kennismakingsgesprek kost je niets en levert je wellicht al heel veel op.

Wat is EMDR

Eén-op-één begeleiding: iets voor u?

Is het tijd om de regie weer terug te nemen? Individuele begeleiding kan u helpen de draad van het dagelijks leven weer op te pakken. Zónder wachtlijst.